AnnMari Löf

Akvarellkonstnär och kursledare

Akvarellkurs på Öland

Datum: 8-13 juni

Akvarellkurs Öland 2018

Våra kurser innefattar övningar, uppgifter, demonstrationer och såväl enskilda som gemensamma genomgångar. Vi gör också utflykter för att måla och njuta av naturen. Vi är två kursledare; Eva Lissinger och AnnMari Löf. Vi är båda bildkonstnärer och har haft kurser tillsammans i snart 20 år. Ateljén, som ligger för sig själv med utsikt med havet på Ölands östra sida, har du tillgång till dygnet runt. Vi tar max 17 deltagare, så du får gott om plats vid ett stort bord för två. Vi bor på Sandby Pensionat, som ligger ca 1 km norr om avtagsvägen till Löttorp på norra Öland. Där finns affärer, systembolag, bank och uttagsautomat. Med bil är det 80 km från Kalmar. Boendet är enkelt men bekvämt. Lakan ingår plus en liten handduk. Du kan dela rum eller få enkelrum (enkelrumstillägg 500 SEK). Maten lagas på plats med inslag av öländska specialiteter. Material finns att köpa på kursen till självkostnadspris. Vi skickar ut förslag på material före kursstart om du vill köpa något innan. Deltagarlista får du ca två veckor före kursstart för ev samåkning. Från Stockholm/Cityterminalen går direktbuss till Löttorp med Silverlinjen www.silverlinjen.se. Från Kalmar www.klt.se går lokalbuss (ca 1,5-2 timmar) nästan ända fram till pensionatet. Hör du av dig innan, så hämtar vi dig vid bussen med bil. Kursavgiften är 7200 SEK (enkelrumstillägg 500 SEK) och inkluderar helpension; frukost, lunch, middag och två fika. När du anmält dig får du en bekräftelse med info om hur och när du ska betala anmälningsavgiften på 900 SEK (som är en del av kursavgiften). När den är betald har du garanterad plats på kursen. Därefter får du kursbekräftelse med all ytterligare info du behöver. Du kan alltid maila till Eva eller AnnMari om du undrar över något. Välkommen till Öland och våra Akvarellkurser 2018! Eva & AnnMari Eva Lissinger, 0708-117474, eva@lissinger.com, www.lissinger.com

13-17 augusti
Hitta ditt eget uttryck, Borghamn
ANMÄL DIG        MER INFORMATON

27-29 april
Hitta ditt eget uttryck, Borghamn
ANMÄL DIG        MER INFORMATON

21 april
Måla blommor i experimentell teknik
ANMÄL DIG        MER INFORMATON

6 april, 20 april, 4 maj, 18 maj
Akvarellfredag
ANMÄL DIG        MER INFORMATON

21 april
Måla blommor, en lördag i Linköping
ANMÄL DIG        MER INFORMATON

30 september-7 oktober 2018
Experimentell akvarell i den grekiska övärlden
ANMÄL DIG        MER INFORMATON

8-13 juni
Akvarellkurs på Öland
ANMÄL DIG        MER INFORMATON

4-17 Mars 2018
Akvarellkurs i Goa, Indien
ANMÄL DIG        MER INFORMATON

April-maj
Akvarellkurs en eftermiddag/ kväll 4 gånger, Linköping
ANMÄL DIG        MER INFORMATON