AnnMari Löf

Akvarellkonstnär och kursledare

Kreativ akvarell 5 dagar Borghamn

Datum: 24-28 augusti

”Kreativ Akvarell” 24-28 augusti 2020

under ledning av:

Gunnel Moheim och AnnMari Löf

Under 5 inspirerande dagar målar vi tillsammans i vacker miljö vid invid Vättern, på Borghamn Strand. Vi demonstrerar, handleder, och ger dagliga uppgifter i frigörande akvarellteknik. Här finns många måleriska motiv i form av hamnen, stenbrottet, stranden och sjön. I närheten finns Alvastra klosterruin, Ellen Keys Strand, Omberg, Vadstena och Tåkern. Vi har en bra målarsal att hålla till i.  Badmöjligheter i Vättern finns

Kurskostnad: 5 900 kr

Logi och mat bokar du själv på Borghamn Strand. Priserna varierar beroende på vad du väljer. Ex. Ett vanligt 2 bäddsrum kostar ca 650:-  Samma rum kostar 550:- som singelrum. Sedan finns många andra att välja bland. Frukost och lunch kan du frivilligt boka till. Annars finns självhushållskök. Vi äter gemensamma middagar i restaurangen.

Intresseanmälan gör du till: Gunnel: gunnel@moheim.se     eller   AnnMari: kontakt@annmarilof.se

24-28 augusti
Kreativ akvarell 5 dagar Borghamn
ANMÄL DIG        MER INFORMATON

5-10 juni eller 12-17 juni 2020
Akvarellkurs på Öland
ANMÄL DIG        MER INFORMATON

18-19 april
Experimentell akvarell
ANMÄL DIG        MER INFORMATON

25 November- 8 December FULL 2-15 Mars 2020 FULL
Akvarellkurs i Goa, Indien
ANMÄL DIG        MER INFORMATON